آیا پروتئین های گیاهی باکتری ها را از بین می برند؟

[ad_1]

محققان آزمایشگاه ملی بروکهاون در آمریکا پروتئین گیاهی را شناسایی کرده اند که سلول های باکتریایی را از بین می برد. کشف این مدل جدید ضد میکروبی می تواند منجر به کشف دارو شود.

به گزارش ایسنا، STD به نقل از در یک مطالعه اخیر، محققان آمریکایی از کشف پروتئین خاصی خبر دادند که برای باکتری ها کشنده بود. کشف پروتئین خاصی که سلول های باکتریایی را می کشد می تواند به مکانیسم توسعه آنتی بیوتیک های خاص کمک کند و راه را برای کشف دارو هموار کند.

در این مطالعه که در مجله PLOS ONE منتشر شد، دانشمندان توضیح دادند که چگونه یک پروتئین بدشکل عملکرد گروهی از آنتی بیوتیک ها، آمینوگلیکوزیدها را تقلید می کند.

این پروتئین تازه شناسایی شده می تواند به عنوان الگویی برای دانشمندان برای رمزگشایی از خواص کشنده این داروها در برابر باکتری ها باشد که به نوبه خود می تواند راه را برای توسعه آنتی بیوتیک های جدید هموار کند.

پل فریموت، زیست شناس در آزمایشگاه ملی بروکلین که رهبری این مطالعه را بر عهده داشت، گفت: «استراتژی های جایگزین برای شناسایی اهداف جدید در باکتری ها و کنترل رشد باکتری ها از زمان کشف اهمیت فزاینده ای پیدا کرده اند. باکتری ها به چندین آنتی بیوتیک رایج مقاوم شده اند و بسیاری از دانشمندان و پزشکان نگران پتانسیل اپیدمی های بزرگ این باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک هستند.

آیا پروتئین های گیاهی باکتری ها را از بین می برند؟

فرموت گفت: «آنچه ما پیدا کردیم هنوز تا یک دارو فاصله زیادی دارد، اما اولین قدم درک مکانیسم آن است. ما یک پروتئین منفرد را شناسایی کردیم که اثرات مختلط ترکیب منحصربه‌فردی از پروتئین‌ها را که با درمان باکتری‌ها با آمینوگلیکوزیدها ساخته می‌شود، تقلید می‌کند. این روشی را برای مطالعه مکانیسم های مرگ سلول های باکتریایی فراهم می کند. در نهایت، ممکن است یک کلاس جدید از بازدارنده ها برای انجام همان عملکرد ایجاد شود.

محققان آزمایشگاه‌هایی که معمولاً بر روی تحقیقات مرتبط با انرژی تمرکز می‌کنند، هنگام شروع پروژه‌های خود به اکتشافات جدیدی فکر نکردند که برای سلامت انسان مفید باشد. آنها از E. coli برای مطالعه ژن های دخیل در ساخت دیواره سلولی گیاه استفاده کردند.

این تحقیق می تواند به دانشمندان کمک کند تا یاد بگیرند که چگونه مواد گیاهی (زیست توده) را به سوخت های زیستی کارآمدتر تبدیل کنند. در این مطالعه، زمانی که محققان بیان برخی از ژن‌های گیاهی را فعال کردند و به باکتری‌ها اجازه ساخت پروتئین را دادند، رشد سلول بلافاصله متوقف شد.

فرموت گفت: «این پروتئین اثر سمی حاد روی سلول ها داشت. همه سلول ها در عرض چند دقیقه پس از بیان این ژن دچار اختلال شدند.

محققان دریافته اند که این سم به هیچ وجه یک پروتئین گیاهی نیست، بلکه مجموعه ای از اسیدهای آمینه (آمینه های سازنده پروتئین ها) است. بر اساس یافته های فعلی، تنها یک پروتئین خاص ممکن است برای یک اثر سمی کافی باشد. نتایج این آزمایش نشان می‌دهد که این پروتئین تک گیاهی خاص سلول‌ها را با مکانیسمی مشابه با ترکیب پیچیده پروتئین‌های خاص تولید شده توسط آنتی‌بیوتیک‌های آمینوگلیکوزید می‌کشد، اما مکانیسم دقیق آپوپتوز همچنان یک راز باقی مانده است.

انتهای پیام

[ad_2]
Source link

درباره ی admin_asooweb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.